Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences / Ronald R. Eitenmiller, W.O. Landen.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ London ; New York : CRC Press, 1999.Նկարագրություն։ 531 pISBN:- 0-8493-2668-0
- 612.3'99
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | MD | 61 E 41 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | ST0012974 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ MD Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
[Vitamin Analysis for the Health and Food Sciences is a valuable resource for students and professionals Who want to understand the latest advences in the field, and developments that led to the stientific community's current capability to accurately assay fat-and water-soluble vitamins].
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։