ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Food Processing Technology: Principles and Practice / P. Fellows part I. Basic Principles Part II. Ambient- Temperature Processing Part III. Processing By Application Of Heat Part IV. Processing By The Removal Of Heat Part V. Post-Processing Operations

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Boston ; New York : Woodhed Publishing Limited, 2002.Հրատարակություն։ 2-nd edՆկարագրություն։ 606 pISBN:
  • 0-8493-0887-9
  • 0-85573-533-4
Դյուի տասնորդական դասակարգում:
  • 664
Համառոտագրություն: [Part I provides on excellent introduction to core concepts such as fluid flow and heat transfer required to understand the principles underlying the unit operations discussed. Part II. describes ambient-temperature processes such as sizereduction, mixing and forming, seperation and concentration .Part III reviews operationsthat heat foods to preserve them or alter their eating quelity, such as pasteurisation, heat sterilisation and frying.Part IV.cavers operations that remove heat from foods, such as chilling and freezing. Finally, part V covers post-processing operations such as packaging, materials handling, storage and distribu tion].
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library MD 664 F 36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan ST0014436

[Part I provides on excellent introduction to core concepts such as fluid flow and heat transfer required to understand the principles underlying the unit operations discussed. Part II. describes ambient-temperature processes such as sizereduction, mixing and forming, seperation and concentration .Part III reviews operationsthat heat foods to preserve them or alter their eating quelity, such as pasteurisation, heat sterilisation and frying.Part IV.cavers operations that remove heat from foods, such as chilling and freezing. Finally, part V covers post-processing operations such as packaging, materials handling, storage and distribu tion].

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա