ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Թելպանրի պատրաստման տեղակայանքի մշակումը և կառուցվածքատեխնոլոգիական պարամետրերի հիմնավորումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Գ.Ա. Շահնազարյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ս.Ե. Մարգարյան ; ՀՊԱՀ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2011.Նկարագրություն։ 147, [7 էջ] ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ Ս.Ե. Մարգարյան: Տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: ՀՊԱՀ:
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 404 Շ-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0288200
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ա 05.18.02 / Շ-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1719332
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ա 05.18.02 / Կ-24 Բուսական ծագման հումքի օգտագործումը թթու կաթնամթերքների և պանրի արտադրության մեջ : Ատենախոս... տեխնիկական գիտությունների թեկն. : Ե.18.02 Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա / Ա 05.18.02 / Հ-85 Գետնախնձորի ագրոկենսաբանական հատկությունները և պարենային նպատակով վերամշակման տեխնոլոգիաների կատարելագործումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.02 / Հ-87 Տարբեր գործոնների ազդեցությունը մսի պահածոների տեխնոլոգիական գործընթացի և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02.«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ թեկն. / Ա 05.18.02 / Շ-21 Թելպանրի պատրաստման տեղակայանքի մշակումը և կառուցվածքատեխնոլոգիական պարամետրերի հիմնավորումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.02 / Չ-27 Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.06 / Խ-28 Բնական կիսաանապակ, կիսաքաղցր և քաղցր գինիների արտադրության տեխնոլոգիաների կատարելագործումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.06 -«Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա 05.18.06 / Խ-28 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից անապակ, կիսաքաղցր և աղանդերային գինիների տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոս. ... Ե.18.06 «Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. /

Գիտ. ղեկ.՝ Ս.Ե. Մարգարյան: Տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: ՀՊԱՀ:

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա