Թելպանրի պատրաստման տեղակայանքի մշակումը և կառուցվածքատեխնոլոգիական պարամետրերի հիմնավորումը : Ատենախոսություն՝ Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Գ.Ա. Շահնազարյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ս.Ե. Մարգարյան ; ՀՊԱՀ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2011.Նկարագրություն։ 147, [7 էջ] ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ Ս.Ե. Մարգարյան: Տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: ՀՊԱՀ:Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 404 Շ-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0288200 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ա 05.18.02 / Շ-21 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1719332 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտ. ղեկ.՝ Ս.Ե. Մարգարյան: Տեխնիկական թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն: ՀՊԱՀ:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։