Технология хлебопекарного производства : Методические указания и контрольные работы для учащихся-заочников по специальности № 1003 "Хлебопекарное производство" / [Сост.: М. Бессонова] ; УССР. Мин-во пищевой промышленности ; Каменец-Подольский заочный техникум пищевой промышленности.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Каменец-Подольский : Б. и., 1969.Նկարագրություն։ 46 с. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1667982 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։