Risk characterization of microbiological hazards in food : Guidelines / WHO; FAO Fiat Panis
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Microbiological risk assessment series. № 17 Հրատարակման մանրամասներ։ Rome : World health organization , Food and agriculture organization of the United Nations , 2009 .Նկարագրություն։ 119 p. : ill. ; 25 smԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | FAO դեպոզիտար հավաքածու | 579 R-52 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Տասը օր | AU0501802 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ FAO դեպոզիտար հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։