ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Risk characterization of microbiological hazards in food : Guidelines / WHO; FAO Fiat Panis

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Microbiological risk assessment series. № 17 Հրատարակման մանրամասներ։ Rome : World health organization , Food and agriculture organization of the United Nations , 2009 .Նկարագրություն։ 119 p. : ill. ; 25 smԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա