Testing milk and its products : a manual for dairy students, creamery, and cheese factory operators, food chemists, and dairy farmers / Ed. H. Farrington,
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Madison, Wis. : Mendota book company, 1914.Հրատարակություն։ 22d rev. and enl. edՆկարագրություն։ vi, 297 p. incl. illus., tables. front (port.) 20 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 637.1 F-11 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0440965 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Հնատիպ գրականության հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։