Notes sur l'emploi des levures sélectionnées dans la fermentation des moûts de raisins et sur la pasteurisation des vins nouveaux / M. U. Gayon.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: ֆրանսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Bordeaux : impr. de G. Delmas, 1894.Նկարագրություն։ 7 p.; 21 smԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.22 G-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0418153 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։