Сырьевое качество молока основных районов крупного сыроделия, теоретические основы его оптимизации и интенсификации производства сыров типа швейцарского : Диссертация ... доктора сельскохозяйственных наук :Спец. частная зоотехния ; технология производства продуктов животноводства и 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Р. В. Саакян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1982Նկարագրություն։ 517 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | 60 С-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0420170 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 322-362
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։