ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микробиология в пищевой промышленности / А.Ю. Жвирблянская, О.А. Бакушинская.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность , 1975.Հրատարակություն։ 2-е изд.. перераб. и допՆկարագրություն։ 500 с. : ил., 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.1(075.8) Ж-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր AU0420232
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.1(075.8) Ж-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր AU0475406
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.1(075.8) Ж-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր AU0420189

Список лит. : с. 494-495

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա