Микробиология в пищевой промышленности / А.Ю. Жвирблянская, О.А. Бакушинская.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность , 1975.Հրատարակություն։ 2-е изд.. перераб. и допՆկարագրություն։ 500 с. : ил., 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.1(075.8) Ж-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Տասը օր | AU0420232 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.1(075.8) Ж-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Տասը օր | AU0475406 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.1(075.8) Ж-25 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Տասը օր | AU0420189 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||
663.1(075.8) Ж-25 Микробиология в пищевой промышленности / | 663.1(075.8) Ж-25 Микробиология в пищевой промышленности / | 663.1(075.8) Ж-25 Микробиология в пищевой промышленности / | 663.1(075.8) Ж-25 Микробиология в пищевой промышленности / | 663.1(075.8) Ж-25 Микробиология в пищевой промышленности / | 663.1(075.8) М-59 Микробиологическая порча пищевых продуктов : Пер. с англ. / | 663.1(083) Н-72 Справочник технолога дрожжевого производства : Справочник / |
Список лит. : с. 494-495
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։