Successful quality control in food processing : A selection of authoritative articles and timely editorial comment from Food Industries reporting the best of modern practice in the scientific control of food manufacture /
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ U.S.A. : Food industries, 1930.Հրատարակություն։ 1-st edՆկարագրություն։ 147 p.: ill ; 24 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 664 S-91 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0419915 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։