Улучшение качества вин и коньяков с помощью продуктов, получаемых из осадочных дрожжей виноделия [Текст] В. Нилов, Е. Датунашвили, И. Скурихин
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Научные достижения - в производство/ Гос. ком. по пищевой пром-сти при Госплане СССР. Всесоюз. науч.-исслед. ин-т виноделия и виноградарства "Магарач"Հրատարակման մանրամասներ։ Симферополь : Крым: 1964.Նկարագրություն։ 22 с. черт. 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.2 Н-66 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0492300 | ||
Book | ANAU Scientific Library | Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն | 663.21 Н-66 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0429810 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Թաիրովի անվ. գիտական կենտրոն Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։