К вопросу о химизме процессов, обусловливающих улучшение консистенции мяса при его созревании и обработке протеолитическими ферментами / В.И. Соловьев.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ VIII. Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-стиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962.Նկարագրություն։ 19 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / С-603 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441636 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Без тит. л.
Библиогр.: с. 16-18
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։