[Химические изменения, происходящие в пищевых маслах в процессе термического окисления] = Chemical changes which take place in an edible oil during thermal oxidation : (The journal of the American oil chemists’ society, 1957, vol. 34) / [Джонсон О., Каммероу Ф.] ; [Главниипроект при Госплане СССР. Всесоюз. науч.-исслед. ин-т жиров ВНИИЖ].
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- Химические изменения, происходящие в пищевых маслах в процессе термического окисления [Կազմի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
National Library of Armenia | Depository | 665.1 / Д-424 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441565 |
О. Джонсон = O. Johnson
Ф.O. Каммероу = F. Kummerow
Библиогр.: с. 10-11 (14 назв.)
Тит. лист на англ.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։