[Повышение устойчивости майонеза] = Longer life for mayonnaise : (Food manufacture. 1957. 32, № 3, 93) / [Пер. с англ. Н.А. Ивановой ; Спец. ред. проф. д-р биол. наук О.К. Палладина] ; Глав. упр. науч.-исслед. организаций при Госэкономсовете СССР ; Всесоюз. науч.-исслед. ин-т жиров.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Обзор иностранной литературы по вопросам масложировой промышленности : Пер. из иностр. журн ; Вып. 48Հրատարակման մանրամասներ։ Ленинград : Б. и., 1961.Նկարագրություն։ 6 с. ; 20 смԱյլ վերնագիր։- Повышение устойчивости майонеза [Կազմի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 665.1 / П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441529 |
Тит. лист на англ.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։