Основы сыроделия / З.В. Диланян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Теоретические знания - рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1965.Նկարագրություն։ 84 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.97 / Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498629 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | ||
664.97 / Д-46 Молочное дело : Учебник / | 664.97 / Д-46 Основы сыроделия / | 664.97 / Д-46 Основы сыроделия / | 664.97 / Д-46 Основы сыроделия / | 664.97 / Д-46 Основы сыроделия / | 664.97 / Д-554 Алтайские сыроделы / | 664.97 / Д-574 Новая технология производства творога / |
Лит.: с. 84
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։