Влияние концентрации добавляемой соли на влагопоглощаемость мяса сырой рыбы и вкусовые качества пастообразных рыбных продуктов / Кацухиро Окамура.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Доклад/ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти ; № 8Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 14 с. : граф.; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.95 / К-308 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1545107 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Без тит. л.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։