ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Применение лабораторных бактериальных заквасок при производстве кисломолочных продуктов / М. С. Акимова, Е. Ф. Дикарева.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Обмен передовым опытомՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая пром-сть, 1965.Նկարագրություն։ 20 с. : ил.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.97 / A-391 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1544274
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.97 / A-224 Автоматизация определения конца сушки шквары в вакуум-горизонтальных котлах : 664.97 / A-351 Получение доброкачественного молока / 664.97 / A-354 Доклады Республиканской научно-технической конференции работников молочной промышленности по вопросам улучшения и расширения ассортимента молочных продуктов. [9-10 мая 1963 г.] / 664.97 / A-391 Применение лабораторных бактериальных заквасок при производстве кисломолочных продуктов / 664.97 / A-45 Мойка и дезинфекция молочного оборудования : обзорная информация / 664.97 / A-464 Кадошкинские маслоделы : 664.97 / A-47 Процесс созревания сыров и пути его ускорения :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա