ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Приготовление сардин с применением инфракрасного излучения / Маргарита Валериановна Калантарова.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Технология обработки рыбыՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : журн. "Рыбное хозяйство", 1962.Նկարագրություն։ 24 с. : черт.; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.95 / K-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1545041
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.95 / H-73 Технология рыбных продуктов и технологическое оборудование : Учебник / 664.95 / H-74 Новое на предприятиях рыбной промышленности Приморья : Сборник / 664.95 / H-834 Нормы выработки и расценки на работы по обработке и уборке рыбы и рыбной продукции для предприятий Мурманского рыбокомбината / 664.95 / K-17 Приготовление сардин с применением инфракрасного излучения / 664.95 / K-603 Рационализаторы - активные борцы за технический прогресс в рыбной промышленности Камчатки / 664.95 / K-687 Технология и оборудование рыбообратывающих предприятий : 664.95 / M-545 Методические рекомендации по научной организации труда в рыбной промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա