ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / Главниипроект при Госплане СССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1960-Նկարագրություն։ 13 т.; 22 смԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Раздел 13(1960, 52 с.) Клей и желатин
Раздел 11(1962, 641 с.) Консервы
Раздел 10(1961, 266 с.) Колбасные изделия и копчености
Раздел 9(1961, 75 с.) Холодильная обработка мяса и мясопродуктов на мясокомбинатах
Раздел 12(1961, 260 с.) Органопрепараты
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 10 Հասանելի One Month Loan NL1526999
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 12 Հասանելի One Month Loan NL1526998
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 13 Հասանելի One Month Loan NL1526996
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Раздел 9 Հասանելի One Month Loan NL1526997
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / T-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / T-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / T-384 Технология мяса и мясопродуктов : 664.9 / T-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / T-384 Технологические инструкции и технические условия производства консервов из мяса птицы / 664.9 / T-434 Типовые нормы выработки по убою и обработке кроликов и кроличьих шкурок / 664.9 / T-485 Гигиенический и микробиологический метод оценки качества колбасных изделий /

Раздел 13(1960, 52 с.) Клей и желатин

Раздел 11(1962, 641 с.) Консервы

Раздел 10(1961, 266 с.) Колбасные изделия и копчености

Раздел 9(1961, 75 с.) Холодильная обработка мяса и мясопродуктов на мясокомбинатах

Раздел 12(1961, 260 с.) Органопрепараты

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա