ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Некоторые свойства белков саркоплазмы нормальной и водянистой свиной мышечной ткани / К. Кржувицкий, И. Висмер-Педерсен.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти ; [Доклад № 44]Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [б. и.], 1962.Նկարագրություն։ 19 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / К-818 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498547
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / К-646 Технология колбасного производства / 664.9 / К-78 Действие антибактериальных веществ на микрофлору говяжьего мяса / 664.9 / К-782 Себестоимость продукции мясной промышленности и пути ее снижения / 664.9 / К-818 Некоторые свойства белков саркоплазмы нормальной и водянистой свиной мышечной ткани / 664.9 / К-823 Оборудование колбасного производства за рубежом : 664.9 / К-832 Некоторые взгляды на число Федера при оценке качества мясопродуктов / 664.9 / К-84 Некоторые наблюдения относительно распространенности сальмонелл в свиных тушах /

В конце книги : Зак. 206 ВНИИМП

Библиогр.: с. 12

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա