Технология мяса и мясопродуктов : [Учебник для техникумов мясной пром-сти] / Н. П. Грицай, Е. П. Мищенко, Л. М. Рейн, З. В. Хохлова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1961.Նկարագրություն։ 455 с.: ил.; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/53657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | FL0650143 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441678 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1441679 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1544175 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։