ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология мяса и мясопродуктов : [Учебник для техникумов мясной пром-сти] / Н. П. Грицай, Е. П. Мищенко, Л. М. Рейн, З. В. Хохлова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1961.Նկարագրություն։ 455 с.: ил.; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/53657 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս FL0650143
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441678
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441679
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / T-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1544175
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / T-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / T-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / T-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / T-384 Технология мяса и мясопродуктов : 664.9 / T-384 Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов / 664.9 / T-434 Типовые нормы выработки по убою и обработке кроликов и кроличьих шкурок / 664.9 / T-485 Гигиенический и микробиологический метод оценки качества колбасных изделий /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա