ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Прогрессивные методы обработки субпродуктов : Обзор / Г.Л. Солнцева, Н.Е. Смирницкая, Н.П. Грицай ; Гос. ком. Совета Министров СССР по координации науч.-исслед. работ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИПищепром, 1961.Նկարագրություն։ 31 с.: ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / С-601 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441295
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / С-568 Современные криогенные скороморозильные аппараты для замораживания пищевых продуктов за рубежом : 664.9 / С-594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов / 664.9 / С-594 Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов / 664.9 / С-601 Прогрессивные методы обработки субпродуктов : 664.9 / С-603 Созревание мяса : 664.9 / С-603 К вопросу о химизме процессов, обусловливающих улучшение консистенции мяса при его созревании и обработке протеолитическими ферментами / 664.9 / С-603 Созревание мяса :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա