ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Взаимодействие коптильных компонентов дыма с составными частями мяса / Н. Н. Крылова, К. И. Базарова, В. В. Кузнецова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти ; [Доклад № 11]Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [б. и.], 1962.Նկարագրություն։ 17 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / К-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498543
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / К-84 Некоторые наблюдения относительно распространенности сальмонелл в свиных тушах / 664.9 / К-85 Изменения сульфгидрильных групп в мясе при различных видах обработки / 664.9 / К-85 Нормирование расхода электроэнергии на погрузочно-разгрузочные работы на холодильниках : 664.9 / К-85 Взаимодействие коптильных компонентов дыма с составными частями мяса / 664.9 / К-85 Физико-химические методы исследования продуктов животного происхождения / 664.9 / К-85 Биохимия мяса / 664.9 / К-85 Биохимия мяса : [Учебник для техникумов] /

В конце книги : Зак. 218 ВНИИМП

Библиогр.: с. 17

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա