Технологические основы консервирования мяса методом сублимации / Э. И. Каухчешвили, Н. К. Журавская, Э. И. Гуйго.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти / [Доклады] ; [Зак. 224 ВНИИМП]Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 8 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | General | 664.9 / К-303 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498523 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 8
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։