ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические основы консервирования мяса методом сублимации / Э. И. Каухчешвили, Н. К. Журавская, Э. И. Гуйго.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти / [Доклады] ; [Зак. 224 ВНИИМП]Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 8 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia General 664.9 / К-303 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498523
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / И-889 Исследование возможности торможения окислительных процессов в жировой ткани птицы, облученной y-лучами / 664.9 / К-172 Техническое нормирование труда в мясной и молочной промышленности : 664.9 / К-212 Исследование влияния низких температур на избранные микроорганизмы в разных средах / 664.9 / К-303 Технологические основы консервирования мяса методом сублимации / 664.9 / К-303 Механизация трудоемких работ в мясной промышленности : 664.9 / К-309 Качество и хранение некоторых продовольственных товаров : 664.9 / К-309 Качество продуктов убоя в зависимости от физиологического развития хряков после кастрации /

Библиогр.: с. 8

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա