ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические основы консервирования мяса методом сублимации / Э. И. Каухчешвили, Н. К. Журавская, Э. И. Гуйго.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти / [Доклады] ; [Зак. 224 ВНИИМП]Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 8 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia General 664.9 / К-303 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498523

Библиогр.: с. 8

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա