ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Изучение метаболизма микрофлоры при посоле окороков / В. И. Красикова, Н. Д. Лихоносова, Э. К. Карасевич и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ IX Европейский конгресс работников НИИ мясной пром-сти ; [Доклады № 7]Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1963. Նկարագրություն։ 11 с. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia General 664.9 / И-395 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498518
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Ж-741 Первичная переработка и хранение продуктов животноводство в колхозах и совхозах / 664.9 / З-154 Задачник по курсу "Организация и планирование предприятий мясной и молочной промышленности" : 664.9 / И-395 Изучение интенсивности дыхания микрофлоры рассолов при посоле окороков / 664.9 / И-395 Изучение метаболизма микрофлоры при посоле окороков / 664.9 / И-86 Исследование состояния порфиринового кольца в процессе зеленой пигментации мяса при его посоле / 664.9 / И-86 Интенсификация процесса образования красного цвета при посоле мяса / 664.9 / И-86 Исследование в области механизации образования зеленых пигментов соленых мясопродуктов /

Резюме на англ. и нем. яз

Библиогр. в конце книги

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա