Копчение изделий из мяса : (Популярное изложение научных основ копчения) / В.И. Курко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Теоретические знания - рабочимՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1963.Նկարագրություն։ 88 с. : черт. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / К-932 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498477 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. в конце книги
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։