Новые методы технохимического контроля в колбасном производстве : Обзор / Гос. науч.-техн. ком. Совета Министров СССР ; Канд. хим. наук В. И. Соловьев, Г. Н. Кузнецова, А. Г. Волкова и др.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
National Library of Armenia | General | 664.9 / Н-766 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498431 |
Библиогр.: с. 30-31 (34 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։