Влияние предварительного замораживания мяса на качество ферментированной колбасы / В. Пазецкий, Д. Шостак, И. Хмелевский, А. Васик ; VIII Европ. конгресс работников НИИ мясной пром-сти.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ VIII Европейский конгресс работников НИИ мясной промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 10 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / В-586 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498370 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр.: с. 10
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։