ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Особенности технологии изготовления колбас из китового мяса / Канд. техн. наук Г. В. Бабин.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Техническая информацияՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1962. Նկարագրություն։ 44 с. : схем.; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Б-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526926
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / А-91 Справочник по обработке рыбы и рыбных продуктов / 664.9 / А-912 Новые рационализаторские предложения / 664.9 / А-95 Гастрономические товары. Рыба, колбасы, масло, сыр : Краткий конспект для работников системы "Гастроном" (в вопросах и ответах) / 664.9 / Б-125 Особенности технологии изготовления колбас из китового мяса / 664.9 / Б-125 Особенности производства сырокапченых колбас / 664.9 / Б-125 Особенности технологии производства копчено-запеченных ветчинных изделий повышенного качества / 664.9 / Б-125 Рефераты и обзоры иностранной технической литературы : [Обзор] /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա