ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Способы сохранения качества и уменьшения естественной убыли мяса и мясопродуктов на холодильниках / Г. С. Алексеев, С. З. Крупицкая, И. П. Шнайдерман.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1966.Նկարագրություն։ 34 с. : схем.; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / A-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530989
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / A-16 Комплексная автоматизация котельной с использованием электронно-гидравлической системы автоматического регулирования "Кристалл" / 664.9 / A-272 Микробиология мяса, мясопродуктов и птицепродуктов : Учебное пособие / 664.9 / A-458 Опыт монтажа и освоения нового оборудования на ставропольском мясокомибинате / 664.9 / A-47 Способы сохранения качества и уменьшения естественной убыли мяса и мясопродуктов на холодильниках / 664.9 / A-491 Научная организация труда на предприятиях мясной и молочной промышленности / 664.9 / A-511 Мясные и рыбные товары : 664.9 / A-511 Товароведение мясных и рыбных товаров и техника торговли ими /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա