Способы сохранения качества и уменьшения естественной убыли мяса и мясопродуктов на холодильниках / Г. С. Алексеев, С. З. Крупицкая, И. П. Шнайдерман.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИпищепром, 1966.Նկարագրություն։ 34 с. : схем.; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.9 / A-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1530989 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։