ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Переохлажденное мясо / Н.А. Головкин, И.Р. Ноздрункова, О.С. Шаган ; Центр. ин-т науч.-техн. информации пищевой пром-сти М-ва пищевой пром-сти СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Б. и., 1966.Նկարագրություն։ 52 с. : черт. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.9 / Г-612 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1441010
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.9 / Г-568 Новое в механизации основных и вспомогательных работ на предприятиях мясной промышленности / 664.9 / Г-585 Кондиционирование воздуха в мясной промышленности / 664.9 / Г-585 Кондиционирование воздуха в мясной промышленности / 664.9 / Г-612 Переохлажденное мясо / 664.9 / Г-612 Консервирование продуктов животного происхождения при субриоскопических температурах / 664.9 / Г-671 Применение холода в мясной промышленности / 664.9 / Г-671 О результатах экспериментального определения термических параметров бесструктурных колбас /

Библиогр.: с. 51-52 (49 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա