ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Централизованное производство концентрированных бульонов и соусов : Из опыта работы бульонно-соусных цехов в Донбассе / В.С.Ростовский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Госторгиздат, 1962.Նկարագրություն։ 40 с. : ил.; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / P-784 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530854
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / P-784 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1530855
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 / P-598 Техника сверхвысокочастотного нагрева пищевых продуктов / 664.8 / P-658 Планирование эффективности новой техники и оптимизация техпромфинпланов консервных заводов / 664.8 / P-784 Централизованное производство концентрированных бульонов и соусов : 664.8 / P-784 Централизованное производство концентрированных бульонов и соусов : 664.8 / P-784 Полуфабрикаты в общественном питании / 664.8 / T-484 Обжарка овощей и рыбы при производстве консервов / 664.8 / T-484 Обжарка овощей и рыбы при производстве консервов /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա