Технология приготовления кондитерских изделий в предприятиях общественного питания потребительской кооперации / А. Т. Цоня, Л. Н. Щепин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1966.Նկարագրություն։ 189 с. : ил.; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36 Ц-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | Il0344127 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.68 / Ц-798 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526531 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.68 / Ц-798 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526532 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։