Технология приготовления кондитерских изделий на предприятиях общественного питания потребительской кооперации / А.Т. Цоня , Л.Н. Щепин.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1970.Հրատարակություն։ 2-е издՆկարագրություն։ 214 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.68 / Щ-798 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462594 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.68 / Ц-798 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462595 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։