ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы замораживания, хранения и размораживания хлебобулочных изделий / Л.В. Ким.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Воронеж : Изд-во Воронеж. ун-та, 1984.Նկարագրություն։ 120 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.65 / К-40 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462529
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.65 / И-465 Оборудование хлебопекарных предприятий : (для выработки изделий широкого ассортимента) : [Учебное пособие] / 664.65 / И-962 Конвейерные хлебопекарные печи с электрообогревом : 664.65 / И-962 Комплексная механизация производства городских булок : 664.65 / К-40 Основы замораживания, хранения и размораживания хлебобулочных изделий / 664.65 / К-63 Бараночный автомат системы В.В. Комарова и В.А. Колесникова / 664.65 / К-647 Оборудование хлебопекарных предприятий : 664.65 / К-647 Оборудование хлебопекарных предприятий :

Библиогр.: с. 113-119 (152 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա