ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Физико-химические основы производства сахарных кондитерских изделий / В.Н. Никифорова, А.В. Зубченко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Б. м. : Пищевая промышленность, 1969.Նկարագրություն։ 282 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.14 Н-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0222020
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Н-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497912
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / Н-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1497913
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NC0049149
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Н 627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NC0049148
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 Н-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501438067
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / Н-407 Новое в зарубежной технике сахарного производства / 664.1 / Н-561 Универсальная поточная линия производства карамели / 664.1 / Н-627 Физико-химические основы производства сахарных кондитерских изделий / 664.1 / Н-627 Физико-химические основы производства сахарных кондитерских изделий / 664.1 / Н-627 Углеводы в кондитерском производстве / 664.1 / Н-627 Экономические проблемы улучшения использования сырья в сахарной промышленности Северного Кавказа / 664.1 / Н-631 Очистка диффузионного сока в свеклосахарном производстве :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա