Физико-химические основы производства сахарных кондитерских изделий / В.Н. Никифорова, А.В. Зубченко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Б. м. : Пищевая промышленность, 1969.Նկարագրություն։ 282 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.14 Н-62 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 | AU0222020 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Н-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497912 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / Н-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1497913 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Н 627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0049149 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Н 627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0049148 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 Н-627 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501438067 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։