ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Устройство и эксплуатация оборудования предприятий пищевой промышленности : Учеб. для техникумов пищ. пром-сти / А.И. Драгилев, Ц.Р. Зайчик, В.Ф. Коломиец и др. ; Под ред. А.И. Драгилева.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищ. пром-сть , 1979.Նկարագրություն։ 302 с. : ил. , 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 У-81 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0344118
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / У-825 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462246
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / У-825 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462247
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / У-825 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462248
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Գրքային հավաքածու 36 / У81 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL148065
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 36 У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 36 У-77 Практическое пособие для повара : Учеб. пособие для проф.-техн. уч.-ш. / 36 У-81 Устройство и эксплуатация оборудования предприятий пищевой промышленности : Учеб. для техникумов пищ. пром-сти / 36 Ф-17 Комплексная переработка кости на мясокомбинатах / 36 Ф-21 Технология консервирования плодов и овощей : Учебник для вузов 36 Ф-27 1000 блюд ресторанной кухни /

Библиогр.: с. 300

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա