ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Органолептический анализ пищевых продуктов / Д.Е. Тильгнер ; Пер. с польского Ю.К. Заяс ; Под ред. д-ра техн. наук А.Л. Малченко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Լեհերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1962.Նկարագրություն։ 388 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Т-409 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462223

Доп. тит. л.: Damazu Jerzy Tilgner. Analiza organoleptyczna żywności. (Zarys jakościowej i ilosciowej analizy sensorycznej). Warszawa, Wyd. Prezemyslu lekkiego i spozywczego, 1957

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա