Органолептический анализ пищевых продуктов / Д.Е. Тильгнер ; Пер. с польского Ю.К. Заяс ; Под ред. д-ра техн. наук А.Л. Малченко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Լեհերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1962.Նկարագրություն։ 388 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664 / Т-409 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462223 |
Доп. тит. л.: Damazu Jerzy Tilgner. Analiza organoleptyczna żywności. (Zarys jakościowej i ilosciowej analizy sensorycznej). Warszawa, Wyd. Prezemyslu lekkiego i spozywczego, 1957
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։