ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологические инструкции и положения по приготовлению шампанских виноматериалов, марочных ординарных вин виноградного сока и коньяков предприятиями управления винодельческой и спирто-водочной промышленности "Абрау-Дюрсо" Краснодарского совнархоза / Управление винодельческой и спирто-водочной промышленности "Абрау-Дюрсо".

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦБТИ, 1962.Նկարագրություն։ 240 с.; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/73221 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0676319
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526053
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.2 / Т-384 Технология поточной обработки виноматериалов / 663.2 / Т-384 Технологические процессы в виноделии = 663.2 / Т-384 Технологическое оборудование винодельческих предприятий : Учебник для вузов / 663.2 / Т-384 Технологические инструкции и положения по приготовлению шампанских виноматериалов, марочных ординарных вин виноградного сока и коньяков предприятиями управления винодельческой и спирто-водочной промышленности "Абрау-Дюрсо" Краснодарского совнархоза / 663.2 / Т-384 Технологические правила изготовления грузинских вин и коньяков / 663.2 / Т-434 Типовые нормы выработки и нормы времени обслуживания оборудования на операции обработки виноматериалом и вина / 663.2 / Т-434 Типовые нормы выработки и нормы обслуживания оборудования моечно-разливочных линий на предприятиях винодельческой промышленности /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա