Технологические инструкции и положения по приготовлению шампанских виноматериалов, марочных ординарных вин виноградного сока и коньяков предприятиями управления винодельческой и спирто-водочной промышленности "Абрау-Дюрсо" Краснодарского совнархоза / Управление винодельческой и спирто-водочной промышленности "Абрау-Дюрсо".
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦБТИ, 1962.Նկարագրություն։ 240 с.; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | РII/73221 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0676319 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.2 / Т-384 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526053 |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։