Физико-химические основы переработки какао бобов / Л.С. Кузнецова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Лег. и пищ. пром-сть, 1981.Նկարագրություն։ 159 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663.9 / K-891 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462071 |
Библиогр.: с. 154-157 (84 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։