Технология карамельного производства : Варка карамельной массы и формовка карамели : Учебное пособие / Н. Авдеичев и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Л. ; Москва : Пищепромиздат , 1935.Նկարագրություն։ 90 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / A-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL2115650 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 А-187 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501633353 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։