Кефир : (Бродило и напиток из коровьяго молока) : Его история, приготовление, состав, физиологическое и терапевтическое значение / В. Подвысоцкий (младш.).
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Е. Я. Федоров, 1883.Հրատարակություն։ изд. 2-е, вновь обработ., значительно изм. и допՆկարագրություն։ 2, III, [5], 48 с. : 24 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Երևանի Արական գիմնազիայի գրադարան | Ер.гим / 2095 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Twо Week Loan | NL1235011 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Երևանի Արական գիմնազիայի գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։