Технология кондитерского производства / А.Л. Рапопорт, Л.Б. Сосновский
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1951-Նկարագրություն։ частьԽորագրեր։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1951; 372 с.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Հատորի տվյալ | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | РД II/17666 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Ч. 1 | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0511323 |
Ч. 1 (1951; 372 с.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։