Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա.Մ. Սեդրակյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ն.Ռ. Սիմոնյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2017.Նկարագրություն։ 137 [6] էջ : աղյուսակ ; 30 սմԽորագրեր։ Ատենախոսության նշում: Գիտական ղեկավար՝ տեխն. գիտ. թեկնածու, դոցենտ Ն.Ռ. Սիմոնյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ումՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | 573 Ս-33 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0439057 |
6 էջ հավելված
Գիտական ղեկավար՝ տեխն. գիտ. թեկնածու, դոցենտ Ն.Ռ. Սիմոնյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 115-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ.(93 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։