Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման /
Սեդրակյան, Արա Մանվելի
Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա.Մ. Սեդրակյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ն.Ռ. Սիմոնյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ. - Երևան, 2017. - 137 [6] էջ : աղյուսակ ; 30 սմ.
6 էջ հավելված
Գիտական ղեկավար՝ տեխն. գիտ. թեկնածու, դոցենտ Ն.Ռ. Սիմոնյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 115-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ.(93 անվ.)
Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Ատենախոսություն՝ Ե.18.01 - «Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ա.Մ. Սեդրակյան ; Գիտական ղեկավար՝ Ն.Ռ. Սիմոնյան ; ՀՀ ԿԳՆ ; ՀԱԱՀ. - Երևան, 2017. - 137 [6] էջ : աղյուսակ ; 30 սմ.
6 էջ հավելված
Գիտական ղեկավար՝ տեխն. գիտ. թեկնածու, դոցենտ Ն.Ռ. Սիմոնյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 115-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ.(93 անվ.)
Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա